SYLWESTER 2013/2014 W HOTELU MIESZKO RESTAURACJA Godzina 20.00 :
Bogate Menu


Aperitif

Drink powitalny

Przystawka
  • Koszyczek nadziewany kurkami z przepiórczym jajem


  • Wykwintna Kolacja na ciepło:
  • Rolada z kaczki z boczkiem i żurawiną w sosie z wędzonych śliwek, gołąbek z kaszą w kapuście włoskiej


  • Bufet szwedzki - wyroby własne:
  • Befsztyk tatarski
  • Gruszka w boczku
  • Pieczone mięsa
  • Golonka w galarecie
  • Warkocz z śledzia w korzennej marynacie
  • Mus z wędzonego pstrąga na cukinii
  • Ryby wędzone, nadziewane, węgorze
  • Bufet sałatkowy


  • Dania gorące – bufet szwedzki:
  • Szczupak na sosie chrzanowym
  • Zrazy nadziewane kiszoną kapustą


  • Dania gorące podane w trakcie Balu
  • Sandacz na kuskusie
  • Zupa z soczewicy


  • Owoce
  • Ciasto


  • Napoje ciepłe:
  • kawa, herbata z cytryną bez ograniczeń


  • Napoje zimne:
  • soki, woda mineralna - bez ograniczeń


  • Alkohol:
  • wódka biała, wino białe, czerwone, piwo - bez ograniczeń


  • Gra Zespół "Sammy Swoi"


    KOSZT: 300 zł/os.
    Sprzedaż Zaproszeń od 29 listopada 2013 r.






    Sylwester w Hotelu Mieszko
    Copyright © WARTA TOURIST SP. Z O.O
    Gorzów Wlkp. 2013r.