Abiball

Hotel Mieszko od wielu już lat jest organizatorem bali studniówkowych. Na tę okazję przygotowujemy specjalne menu, wystrój naszej restauracji, a przede wszystkim zapewniamy fachową i profesjonalną obsługę. Zadbamy o każdy detal, a wszystko po to, aby nasi goście oddali się zabawie i zapamiętali pierwszy w ich życiu bal.

Studniówka 2017

Nowe Menu

 

Rozpoczęcie balu 19:00

Uroczysta kolacja ok. godz. 20:00

 

Zupa do wyboru

Rosół Królewski z makaronem

Zupa borowikowa z kluseczkami

Krem pomidorowy z mozarella i bazylią

 

Danie główne do wyboru

Rolada ze schabu z boczkiem i żurawiną w sosie chrzanowym na zielonym puree z mini marchewkami

Medaliony z polędwiczek wieprzowym w sosie pieczarkowym z puree ziemniaczanym z brokułami w sezamie

Kotlet de Volaile z serem i masłem podany z cząstkami ziemniaczanymi i surówka szopską

Pieczony karczek w goździkach podany z kluseczkami Gnochii i surówka szopską

 

Danią gorące serwowane w trakcie balu

Szaszłyki z piersi kurczaka w chrupiącej panierce panko z sosem BBQ – na półmiskach 

Vol Au vent z Strogonovem wieprzowym  – serwowane  

Barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym

 

Zakąski zimne na stołach

Tapasy (z serem pleśniowym, z łososiem, szynka dojrzewającą )

Sałatka gyross

Sałatka grecka

Kruche babeczki z kolorowymi pastami

 

Napoje zimne

Soki owocowe, woda, cola, fanta, sprite – bez ograniczeń

 

Bufet słodki i napoje gorące – bez ograniczeń

Kawa, herbata

Szarlotka, babeczki z kremem i owocami, ciasto czekoladowe z malinami

Owoce

 

Cena: 120zł/os.*

 

*Obsługa techniczna (kamerzyści , orkiestra) rabat - 50%

Zapraszamy serdecznie,
Szczegółowe informacje: Biuro Obsługi Klienta - Grażyna Matuszak - tel. 95 733 98 94

Diese Website verwendet Cookies.

Durch den Besuch akzeptieren Sie unsere Cookie-Politik, nach Ihren Browser-Einstellungen.

OK, schließen